Schimbare de proporții în televiziune

Fostul jurat de la „Românii au talent” va fi văzut peste puțin timp într-o emisiune celebră de la Antena 1. Este o surpriză uriașă pe piața media, întrucât vedeta a fost în trecut prezentator la Prima TV, iar ulterior, jurat la Pro TV. Iată care va fi noua sa misiune. 

Florin Călinescu a semnat un contract cu Antena 1

Actorul a plecat de la Pro TV, unde a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”. O perioadă a fost consultant pentru mai multe posturi și apoi și-a încercat norocul o vreme cu Florin Călinescu Show, la Prima TV.

Din păcate, după numai câteva luni jurnalistul a demisionat, iar acum i-a luat pe surprindere pe toți cu ultima schimbare. A semnat cu Antena 1 și va putea fi urmărit în show-ul „iUmor”, unde va sta la masa juriului.

Producătorii emisiunii, care a ajuns la sezonul 13, au păstrat ideea de patru vedete la masa juriului, Florin Călinescu fiind unul dintre aceștia. Dezvăluirea a fost făcută într-un clip distribuit deja pe rețelele de socializare.

„Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe contul de Instagram al emisiunii de la Antena 1.

Florin Călinescu va fi din nou jurat, dar la Antena 1. În ce emisiune va apărea de acum celebrul actor
Arhivă presă

Florin Călinescu a vorbit despre plecarea de la Prima TV

Actorul și-a pus toată încrederea în proiectul pe care l-a inițiat la Prima TV. Însă, după numai câteva luni a fost nevoit să renunțe la emisiunea pe care a realizat-o.

Florin Călinescu susține că producătorul era nehotărât în privința formatului, show-ul tip pamflet fiind întrerupt înainte de sărbătorile de iarnă din 2021.

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, a declarat în urmă cu câteva luni fostul jurat de la „Românii au talent”.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii