Florin Busuioc a suferit un infarct acum mai bine de trei ani, în urma căruia ar fi putut să își piardă viața. Prezentatorul a vorbit, recent, despre cum este viața lui după tragedie. Ei bine, se pare că Busu duce o viață normală și nu face nimic ieșit din comun.

Florin Busuioc, interviu sincer

Prezenatorul este conștient că foarte multă lume îl are la inimă și a primit o mulțime de cuvinte frumoase din partea oamenilor, lucru care l-a ajutat enorm. Singura lui grijă, în momentul de față, este că ar trebui să mai dea jos din kilogramele în plus, dar consideră că nu este un lucru atât de grav.

 

„Am o viaţă normală, de om normal, nu ieşită din comun. Ştiu că sunt iubit şi că după accidentul suferit pe scenă, toată lumea şi-a canalizat gândurile bune către mine şi probabil că m-a ajutat foarte tare. Acum sunt bine, sunt ok, ar trebui să mai dau jos din burta asta care mă cam împiedică să fac lucruri, dar nu e chiar atât de grav, o am de zeci de ani.”, a declarat Florin Busuioc.

Una dintre cele mari pasiune de-ale sale este actoria, iar în interviul pe care l-a acordat, Busu a vorbit despre rolul pe care îl are în filmul care rulează de pe data de 3 septembrie în cinema, „Pup-o, mă! 2 Mireasa Nebună”. Și-a dat toată silința să îi iasă de minune și speră că a reușit să facă lucrul acesta.

„Am un rol mai mare, mai consistent. Sunt baci şi pădurar. Nu cred că merit un Oscar pentru rolul ăsta, dar mi-am dat toată silinţa să fac un rol bun, colorat, e chiar foarte colorat rolul meu. Sper că am reuşit, acum spectatorii trebuie să spună dacă am reuşit sau nu să-l fac. Apropo de premii, nu am luat legate de teatru sau de film, ci legate de televiziune. Cel mai bun prezentator Meteo 2010 din Europa. Nu mă încălzeşte, mi se mai aminteşte de el, însă nu mi-a adus beneficii fabuloase, doar recunoaşterea internaţională.”,a mai povestit acesta.