Florin Busuioc este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la PRO TV.

De ani de zile, acesta aduce în casele tuturor telespectorilor rubrica meteo, iar cei de acasă s-au obișnuit să-l vadă în această ipostază. Însă, atunci când nu este pe micile ecrane, Busu, așa cum îl alintă prietenii, este un om obișnuit.

Forin Busuioc este unul dintre numele reprezentative pentru trustul din Pache Protopopescu. De ani buni de zile, acesta a rămas fidel rubricii meteo și pare că se simte cel mai bine atunci când este pe micul ecran. Deși a avut anumite episoade mai dificile, Busu nu a stat prea mult pe „banca de rezervă”.

În urmă cu câțiva ani, starea de sănătate a lui Florin Busuioc a fost pusă în pericol după ce a suferit în infract miocardic. Totul s-a întâmplat în 2018, pe vremea când acest juca într-o piesă de teatru, iar tragicul eveniment a avut loc chiar pe scenă, în fața telespectatorilor.

Florin Busuioc, ipostază rară. Cum a fost surprins prezentatorul meteo în Capitală
Social media

Florin Busuioc, un om simplu

Nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru el, dar Florin Busuioc nu a vrut să cedeze în fața problemelor de sănătate, așa că s-a reîntors la pasiunea lui și anume, prezentatul buletinului meteo. La PRO TV, Busu se simte ca în familie și, deși face acest lucru de ani de zile, niciodată nu s-a simțit plictisit sau obosit.

Florin Busuioc nu a vorbit niciodată despre partea financiară, semn că face această meserie nu doar pentru bani, ci și din pasiune. De cele mai multe ori, atunci când părăsește platourile de filmare de la PRO TV, acesta poate fi văzut în trafic, dar nu la volanul vreunui bolid scump.

Zilele trecute, Florin Busuioc a fost filmat în timp ce se urca în tramvaiul 14 din Capitală. Ba mai mult, se pare că aceasta nu a fost singura dată când a folosit mijlocul de transport în comun. Chiar și atunci când merge la platoul de filmare, Busu apelează la autobuzul 135.

@onrecordpodcastFlorin Busuioc a plecat cu tramvaiul 14

♬ sunet original – 𝕆𝕟ℝ𝕖𝕔𝕠𝕣𝕕 🎙️