Florin Albu este implicat din nou într-un scandal de proporții cu familia fostului său cumnat. Nici acum după atâția ani de la moartea Fănicăi, lucrurile nu par să se așeze pentru cele două familii îndurerate.

De data aceasta, fratele Fănicăi a recurs la un gest extrem. Florin Albu a mers zilele trecute la DIICOT pentru a da câteva declarații cu privire la implicarea pe care o are cumnatul lui Salam în toată povestea. Florin Albu susține că este victima unor amenințări anonime și că se teme pentru viața lui. Acesta consideră că de vină ar fi chiar cumnatul lui Florin Salam, un cunoscut interlop.

„Am o luptă de terminat cu unii oameni și mă voi ține de ei. Nu mă las până nu-i aranjez. Îmi iau măsuri de precauție pentru că ei sunt mafioți, eu sunt un om de rând”, a scris pe rețelele de socializare Florin Albu. Tot acolo el a precizat că a mers la DIIOT pentru a i se oferi protecție împotriva agresorului său.

Florin Salam este implicat într-un nou scandal de proporții

Elena, sora lui Salam și soția presupusului agresor, a decis să îi răspundă în scris lui Florin Albu. Femeia s-a arătat foarte deranjată de cuvintele dure pe care domnul Albu le-a adresat familiei sale. Aceasta a ținut să menționeze că nimeni nu a încercat niciodată să îi facă lui rău. Toate problemele pe care se presupune că el le are sunt datorate lipsei lui de înțelegere.

Tot scandalul dintre cele două familii a pornit după moartea Ștefaniei. Familia ei l-a acuzat pe Florin Salam că este răspunzător de moartea femeii. Aceștia îl consideră vinovatul moral în toată situația.