Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județul Prahova, Florin Abagiu, a murit, miercuri, 8 decembrie, într-un accident rutier îngrozitor care s-a petrecut pe un drum național.

Proprietarul bazei sportive şi al complexului de agrement Seva, dar şi al fabricii de mezeluri Fil Sam, ambele aflate în Prahova, Florin Abagiu a intrat cu mașina într-un pom și, din păcate, nu a supraviețuit.

Florin Abagiu a murit. Cum s-a petrecut tragedia

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, Florin Abagiu, aflat la volanul unui autoturism puternic (Audi Q7), a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-un pom.

Din păcate, impactul i-a fost fatal. Salvatorii ajunși la fața locului nu au putut decât să constante decesul omului de afaceri.

Accidentul s-a petrecut pe DJ 144, în comuna Ariceştii Rahtivani, sat Nedelea. Poliţia a confirmat faptul că şoferul a fost declarat decedat de către echipajul medical de la SMURD.

Potrivit primelor informații oferite de presa locală arată că omului de afaceri i s-a făcut rău în timp ce conducea sau a suferit un infarct, de aici și impactul violent.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a transmis că mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de copac.

Voia să investească în sport

Omul de afaceri Florin Abagiu, care a murit ieri, avea planuri mari cu baza sportivă pe care o cumpărase și era în paragină.

„Depunem un proiect foarte interesant pentru obținerea unor fonduri europene, un proiect în valoare de 7 milioane euro.

Potențialul în ansamblu al zonei este imens – un hotel al sportivilor, cu bază sportivă, cu terenuri de tenis, cu bazin de înot, cu lacul, cu Parcul Istrati, inclusiv intenționez concesionarea căii ferate, unde se poate amenaja o tiroliană.

Doliu în România. Florin Abagiu, un important om de afaceri, a murit. Mașina lui s-a făcut praf într-un accident
Câmpina TV

Viitorul proiect ar putea prevede bărci pentru plimbare pe lac, dacă se pretează pentru pescuitul sportiv, amenajările de rigoare, pistă de biciclete, pistă de alergare.

De asemenea, o amenajare și pentru Parcul Istrati, una care ar fi diferită de ce este în Parcul Socercam – niște ponei, de exemplu, sau un sat tradițional”, spunea omul de afaceri, notează campinatv.ro.