Floricica Dansatoarea se lansează în muzică, după ce a văzut că alții au succes. După ce Vulpița a făcut ravagii pe YouTube cu cele două piese pe care le-a lansat; Florica Dansatoarea și-a luat în inima în dinți și s-a decis. Vrea și ea să se lanseze în muzică și asta nu este tot. Femeia are de gând să rupă topurile cu piesa care va apărea în curând pe internet.

Renunță Floricica Damsatoarea la…dans?

Florea Dragomir, cunoscută drept Floricica Dansatoarea, vine din urmă. Vrea să cucearească pe toată lumea cu piesa ei și nu se va lăsa până nu va ajunge hit. Este pregătită din toate punctele de vedere și vrea să fie și ea o vedetă de succes. A văzut că se poate și nu are nimic de pierdut. Fanii au fost extrem de curioși dacă ea va renunța definitiv la dans; mai ales că așa s-a făcut ea remarcată în lumea mondenă.

Decizia femeii de a se lansa în muzică i-a șocat pe toți fanii ei. Pe Instagram, acolo unde are peste 7000 de urmăritori, Florica Dansatoarea a dat vestea cea mare. Va lansa o piesă frumoasă și nu este vorba despre orice fel de piesă, pentru că ea s-a gândit la tot. Este vorba despre una pentru tineret, care să prindă la public și pe care toată lumea să o asculte. Deci, atenție mare Floricica Dansatoarea se lansează în muzică și vrea să facă furori. Cum era de așteptat, reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Ei o încurajează pe vedetă să facă acest lucru și sunt nerăbdători să asculte ce le-a pregtit.

”În curând voi lansa cea mai frumoasă melodie pentru tineret va pup fanii mei să fie la paceee!❤❤❤❤❤❤❤❤❤”, a fost marea veste dată de Floarea Dragomir.

”Abia așteptăm doamna floricică!! Foarte frumoasă sunteți! Sănătate!/ Să fie paceeeeee! Va ador❤️/ Reginaaa.🙏❤💪🖤 Cea mai sukara🥰❤/ ești frumoasă foc🔥”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.