Te așteptai la una ca asta? Ei stai să vezi ce show a putut face Florica Dansatoarea în timp ce era live pe TikTok...

Floricica Dansatoarea, una dintre cele mai virale „vedete” de pe TikTok la momentul actual, a ajuns să se dea drept soția lui Fane Vancică. Aceata a sunat la „penetenciarul” din Craiova pentru a afla informații despre „bărbatul ei”. Ce s-a întâmplat apoi, întrece orice imaginație!

Floricica Dansatoarea a sunat le penitenciar să-l caute pe Fane Vancică

După ce Fane Vancică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile din cauza imaginilor apărute pe social media în care bătea o femeie, Floricica Dansatoarea a intervenit, sunând la penitenciarul unde s-ar afla interlopul. Aceasta s-a dat drept o parteneră de viață fidelă, dedicată și devotată. A făcut un show de zile mari în timp ce era live pe TikTok, căci în același timp, aceasta vorbea cu operatoarea la telefon.

Penetenciarul Craiova? Îl caut şi eu pe bărbate-miu, sunt foarte supărată, nu ştiu nimica de el, pe Fane Vancică, nu ştiu nimica de el de trei zile. Este la dvs la penetenciar?”, a fost prima întrebare pe care i-a pus-o Floricica, operatoarei.

Femeia nu a mulțumit-o pe Floricica, căci i-a spus să sune a doua zi dimineață la o altă secție de informații. Însă… tiktokerița nu s-a lăsat cu una cu două.

„Păi şi cum dau de bărbate-miu? Îl cheamă Fane Vancică, să ştiţi că m-a iubit foarte mult. Făcea şi dragoste cu mine, mai mă şi bătea. E la dumneavoastră?”, a adăugat Floricica în timp ce se prefăcea că plânge.

Floricica Dansatoarea s-a dat drept soția lui Fane Vancică. Cum a sunat la „penetenciar” să-și caute „soțul”
social media

Operatoarea a fost scoasă din minți

Floricica a reușit s-o scoată din minți pe operatoare, căci urletele și insistențele sale au fost de-a dreptul iritante pentru femeie.

„Mă, femeie, îţi face impresia că vorbesc de o mie de ori pentru o babă surdă? Suni la ora asta ca să faci mişto sau ce?”, i-a spus operatoarea.

Floricica a făcut un obicei din aceste glume telefonice. De fiecare dată când vrea să stârnească râsul pe Tiktok, aceasta face tot felul de farse la telefon.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.