Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un băiețel minunat pe care l-au încreștinat în acest weekend, la vârsta de trei luni și ceva. Venirea lui pe lume a schimbat radical viața celor doi.

Vedeta Antenei 1 a fost foarte încantată de faptul că a devenit mamică în vara aceasta. Flavia Mihăşan a primit nenumarate critici pentru că tot timpul cât a fost însărcinată s-a aflat într-o formă fizică de invidiat şi nu a acumulat foarte multe kilograme în plus. În acest fel, ea a revenit rapid la silueta de dinainte de naștere.

Vecina de la „Neața, cu Răzvan și Dani” a postat poze cu baiețelul ei, la trei săptămâni și a arătat publicului larg cât de bine arată. Pe iubitul său, tatăl copilului, l-a cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!” iar anul acesta au devenit fericitii parinti a lui Carol. Cei doi au fost discreți în privința nașterii iar venirea pe lume a micuțului s-a făcut publică doar după ce vedeta a fost externată din spital și baietelul s-a acomodat cu noua casă. Acest cuplu este extrem de fericit pentru că viața lor s-a luminat total de când a venit pe lume micuțul Carol. Acum viața în trei are o conotație specială și se bucură din plin de această perioadă.