Flavia Mihășan a dezvăluit ce face pentru a se păstra mereu în formă.

Flavia Mihășan este mama a doi copii, însă, cele două sarcini nu și-au pus amprenta asupra siluetei sale. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit care este „rețeta” sa  pentru a avea o talie de viespe.

Se pare că secretul siluetei Flaviei Mihășan ține de faptul că mereu este activă. Aceasta „fuge” mereu de la un copil la altul, lucru ce favorizează topirea caloriilor.

Aceasta este de părere că silueta sa este și o moștenire genetică, dar și un rezultat al faptului că de-a lungul vieții sale a obișnuit să facă mult sport.Nu numai că are o siluetă de invidiat în acest moment, însă, Flavia este chiar mai slabă decât atunci când nu era încă mamă

Sursa: Social media

„Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă.”  a spus Flavia Mihășan pentru sursa citată

„Nu mă abțin de la nimic..”

Flavia mărturisește că nu ține o dietă pentru a se menține în formă. Ba chiar mănâncă destul de mult, nu se abține de la nimic, însă nu mănâncă niciodată după ora 22:oo.

„Eu mănânc destul de mult! Nu mă abțin de la nimic. Credeți-mă și, uite! Spre exemplu, dimineață am mâncat cereale din ovăz cu banane, mai târziu un măr, iar înainte să plec am mâncat o brioșă cu multă ciocolată. Din aceea de care, vezi Doamne, dacă mânânci o astfel de brioșă nu mai mănânci nimic toată ziua. E adevărat că nu mănânc noaptea, după ora 22.00 niciodată. Copii mănâncă la 19.00 și după aceea mănânc și eu.” a mai spus Flavia pentru aceeași sursă

Flavia declară că duce dorul televiziunii, însă, așteaptă să se implice într-un proiect care să-i placă. Acesteia i-ar plăcea un show de divertisment, pentru că, spune ea, i se potrivește acest gen, având în vedere că are un simț al umorului bine dezvoltat.

„Îmi doresc să mă întorc în televiziune. Trebuie să fie un proiect care să îmi placă. Mi-aș dori tot divertisment, simt că sunt bună pe asta. Mi se pare că am un simț al umorului foarte dezvoltat.” a mărturisit Flavia

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.