Nikolas, fiul Nicoletei Guță, este inițiat de mic de familia lui în tot ceea ce însemană lux și extravaganță. Cel mic pare că se simte în largul lui atunci când se fotografiază lângă un bolid de lux și pare că încet, dar sigur, îl calcă pe urme bunicului său, manelistul Nicolae Guță.

Nicolae Guță este un bunic și un tată extrem de mândru! Nikolas începe să le calce pe urme din ce în ce mai mult bărbaților din familia sa, iar mama lui nu poate decât să îl felicite și să îl susțină.

Fiul Nicoletei Guță, învățat de mic cu luxul

Nikolas pare că nu își dorește să devină cântăreț de muzică de petrecere, așa cum este tradiția în familia lui Nicolae Guță. Se pare că nici bunicul lui, dar nici cea care i-a dat viață nu reprezintă un izvor de inpirație în ceea ce privește cariera. Cel mic iese din mulțime și se pare că are un cu totul alt vis, acela de a deveni fotbalist.

Pare-se că i se potrivește de minune cariera. Pe lângă alte câteva lucruri, viața de fotbalist înseamnă multă bogăție și lux, lucruri de care mezinul are parte din plin.

Pe rețelele de socializare al Nicoletei Guță, fiul său, Nikolas, apare alături de o mașină extrem de scumpă, semn că este tare mândră de băiatul ei.

Fiul Nicoletei Guță, obișnuit de foarte tânăr cu bogăția! Imaginea care arată că cel mic îi calcă pe urme lui Nicolae Guță / FOTO

Mezinul familie, un copil foarte răsfățat de mama lui

Nicoleta Guță nu se oprește din a-i face întotdeauna pe plac fiului său. Își dorește ca Nikolas să facă ceea ce îi place în viață, așa că l-a ajutat din plin să se antreneze cât mai bine pentru viitoarea lui carieră construidnu-i chiar un teren de fotbal. Are tot ce-i trebuie pentru ca fiul ei să se considere un norocos. Deține chair și tribune.

Această inițiativă a venit la pachet cu situația dificilă care s-a stabilit în toată lumea, dat fiind faptul că reglementările autorităților interzic inclusiv antrenamentele, acestea fiind vitale pentru formarea unui mare fotbalist.