Fiul Mihaelei Rădulescu nu mai arată așa! Cât s-a schimbat Ayan:

fiul Mihaelei Rădulescu

Fiul Mihaelei Rădulescu nu mai este un copil! Tânărul s-a transformat intr-un adevarat cavaler, iar mama lui este tare mândra de el. Ayan Schwartzenberg a implinit deja 15 ani și în prezent urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco. Dupa terminarea liceului, baiatul are planuri mari. Acesta vrea sa mearga la o universitate renumita, dintre optiunile acestuia facand parte Harvard, Yale sau Stanford.

Fiul Mihaelei Rădulescu este implicat intr-o multime de activitati, spre bucuria mamei sale. Mihaela nu isi da seama cand a trecut timpul și cum a ajuns fiul ei un adolescent atat de serios. La inceputul acestui an, Ayan a fost reprezentantul Republicii Franceze la un program al Universității Yale. Acolo a sustinut si o dezbatere despre cat de problematice sunt substantele interzise pentru tineri. Mândră nevoie mare, Mihaela a postat o multime de poze cu tanarul pe retelele de socializare.

Ce probleme are Mihaela Rădulescu cu fiul ei

Totusi, desi este extrem de dedicat studiilor lui si pare copilul perfect, fiul Mihaelei Rădulescu ii creeaza si probleme mamei sale. Diva a declarat ca este suparata pe Ayan ca refuza sa vorbeasca in limba română cu ea. Pentru ca tanarul traieste de ani buni intr-o tara in care se vorbeste limba franceza, a cam uitat sa foloseasca graiul stramosesc. Lucru care o mâhneste profund pe celebra sa mama.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat atunci Mihaela Rădulescu.

Chiar daca fiul Mihaelei Rădulescu pare copilul pe care si l-ar dori orice mama, diva de Monaco are totusi un regret. Aceasta si-ar fi dorit sa ii ofere lui Ayan inca un fratior sau o surioara. Intr-un interviu mai vechi, bruneta a declarat ca s-a gandit inclusiv si la adoptie, mai ales ca a mai incercat sa ramana insarcinata, dar nu a reusit.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea.

Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu e istorie! Andra Voloș a ieșit cu „iubitul” la cină:

Instagram Stories

Instagram plănuiește o serie de schimbări pentru secțiunea de Stories!