Reclamă
Reclamă

Will Smith și soția sa Jada au declarat recent că sănătatea fiului lor Jaden nu este una foarte bună, iar acest lucru îi îngrijorează foarte tare. Datorită acestui fapt, ei au fost nevoiți să poarte o discuție serioasă cu tânărul legată de nutriție și cât de importantă este ea pentru buna funcționare a corpului.

Cuplul s-a deschis fanilor despre situația complicată din familia lor în cadrul show-ului Red Table TalkEi au dezvăluit că familia lor are probleme cu alimentația, recunoscând că nu mănâncă tocmai alimente sănătoase. De asemnea, Will a afirmat că este un împătimit al mâncării nesănătoase, având un obicei de a mânca necontrolat atunci când este plictisit.

La polul opus acestei situații se află fiul său, Jaden, care mănâncă doar două mese pe zi. Jada a afirmat că fiul lor în vârstă de 21 de ani are o dietă bazată pe plante, fiind vegan. El ar avea probleme cu cantitatea de proteine pe care o consumă, nefiind suficient pentru un bărbat de vârsta lui.

Ea a declarat: „Jaiden arăta foarte slăbit, corpul lui nu avea suficienți nutrienți”.

Reclamă

Cei doi părinți erau atât de îngrijorați de sănătatea fiului lor, încât au decis să intervină și să poarte o discuție serioasă cu fiul lor, legată de nutriție.

Jaden a explicat că dieta lui se schimbă, iar motivul pentru care alege să mănânce atât de puțin este pentru că nu are suficient de mult timp.

Will Smith și Jada nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a tânărului sau despre cum au rezolvat această problema, dar se pare că fiul lor se simte mult mai bine acum și că situația s-a remediat.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro