Ștefan Bănică Jr.

are toate motivele să fie mândru de băiatul lui. La cei 20 de ani, Radu Bănică și-a luat inima-n dinți și a deschis prima lui afacere. Tânărul a muncit foarte mult pentru a-și vedea visul îndeplinit, iar asta a ținut să le comunice și fanilor de pe Instagram. În t0t acest proces de afirmare, Radu a avut parte de sprijinul familiei.

Radu Ștefan Bănică este de ieri, oficial, om de afaceri. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a îmbinat utilul cu plăcutul și a deschis prima lui cafenea. Chiar dacă are doar 20 de ani, Radu nu se teme de competiție ci, din contră. Acesta va fi un adversar de temut pentru toți colegii lui de pe piață. Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. s-a lăudat deja cu afacerea în online, așa că așteaptă din ce în ce mai mulți clienți.

Radu Bănică, susținut de sora lui, Ana Violeta

„The Coffee House” a fost una dintre cele mai mari dorințe ale lui Radu Bănică. Acesta a fost implicat 100% în proiectul lui de suflet și nu are de gând să se oprească aici. Afacerea lui Radu pare a fi una de succes, având în vedere domeniul ales, dar și zona intens tranzitată. Radu Bănică deja le-a prezentat fanilor cum arată locația, dar și ce preparate pe bază de cafea îi așteaptă pe cei care îi trec pragul.

Fiul lui Ștefan Bănică nu îi calcă pe urme tatălui. Radu și-a deschis prima lui afacere la 20 de ani
Instagram

 „Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco.”, a scris Radu Bănica pe pagina lui de Instagram.

Alături de Radu în ziua cea mare a fost și sora lui, Ana Violeta Bănică. Cei doi se înțeleg foarte bine și se susțin reciproc. Pe pagina de Instagram, Radu a fost asaltat cu mesaje de încurajare și felicitări, inclusiv din partea Andreei Marin, fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr.