Alexandra Stanciu și fiul lui Nicolae Guță colaborează împreună

Alberto este fiul lui Nicolae Guță rezultat în urma relației pe care a avut-o cu Narcisa Balaban. Tânărul i-a moștenit talentul tatălui său, mai ales că studiază muzica de la vârsta de 6 ani. Recent, Alberto și partenera de scenă a lui Theo Rose se pare că au început împreună o colaborare. 

Alexandra Stanciu și Alberto s-au filmat în timp ce se aflau într-un studio pentru muzică. Cei doi au postat pe TikTok un clip video în care cântau, iar filmarea a adunat extrem de multe reacții și aprecieri.

Nicolae Guță se poate declara un tată fericit. Albert își construiește deja cariera în domeniul muzical

Manelistul nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare, fiind deja o persoană extrem de cunoscută. Nicolae Guță este tatăl a 12 copii, iar copilul pe care l-a făcut cu Narcisa îi moștenește talentul.

Captură TikTok

Alexandra Stanciu este colega de scenă a lui Theo Rose, iar mai nou se pare că și a lui Albert. Aflați într-un studio de muzică, cei doi tineri au filmat un clip video în care cântau. Filmarea a ajuns virală pe TikTok și oamenilor nu le-a venit să creadă cât de bine sună vocea lor.

Narcisa Balaban îl acuză pe Nicolae Guță că este un tată iresponsabil

Relația celor doi a fost dintotdeauna una tumultoasă. Deși s-au iubit, se pare că au existat mai multe lucruri din cauza cărora nu s-au înțeles.

Deși au mers pe drumuri separate, mereu i-a legat Albert, copilul pe care îl au împreună. Iată ce spune Narcisa despre comportamentul manelistului, referitor la Albert.

Sursa: Social media

„L-a ajutat o perioadă, dar după nu l-a mai cunoscut. Nu mă interesează acest om, cu cine este, cu cine va fi. Eu sunt nevoită să deschid subiectul pentru copilul meu. Este tatăl lui și mi se pare ceva corect. La mine a venit în vizită, a văzut copilul, era ok”, a povestit Narcisa Balaban la Antena Stars.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!