Megan Fox a afirmat recent că fiul său de 6 ani, Noah, iubește să poarte rochii la școală, chiar dacă este tachinat de colegii săi.

,,Uneori se îmbracă singur și alege să poarte rochii. Încerc să trecem peste această fază acum, să învețe să aibă încredere în el, indiferent de părerile celor din jur.,,

Actrița spune că fiul său a purtat o rochie la școală în urmă cu câteva zile. Când a ajuns acasă, ea l-a întrebat ce părere au avut prietenii lui despre ținuta pe care a purtat-o. Micuțul a răspuns că băieții au râs atunci când l-au văzut, dar a rămas indiferent la remărcile lor. Faptul că el iubea rochia respectivă a fost suficient încât părerea lor să nu conteze.

Modul în care Meghan alege să își crească copilul este unul de apreciat. Încrederea pe care ea îl învață să o aibă, chiar și atunci când cei din jur nu aprobă ceea ce face, este un lucru care lipsește generației tinere.

Exemplul acesta ar trebui să fie urmat și de alți părinți. Părerea celor din jur nu ar trebui să impacteze modul în care un copil își face alegerile. Cei mici ar trebui să aibă încredere în ei, indiferent de circumstanțe. Totul depinde de părinți și modul în care ei aleg să îi susțină pe micuți.