Marian Ionescu de la Direcția 5 și soția lui sunt foarte încântați să vadă că fiul lor este cotat ca un pictor de succes, la numai 3 anișori. Adevărul este că dintr-o familie de artiști era normal ca cel mic să fie extrem de talentat.

Marian cântă și pictează, iar Carmin Ionescu este muzician, în timp ce micuțul Andrei, e foarte talentat la desen. El este fascinat de culori și merge la cursuri de pictură. La această vârstă fragedă, el s-a familiarizat deja cu pânza și culorile și se pare că va intra cât de curând în lumea artistică.

Marian își va expune lucrările la Art Safari 2019, cea mai mare expoziție de artă din România, care va avea loc în perioada 27 septembrie și 6 octombrie. Andrei va urma cursurile atelierului Art Safari Kids și cu siguranță va deveni un mare artist.

De la vârsta de 2 ani el și-a manifestat un interes major pentru culori și îi place să petreacă timp în atelierul tatălui său, observând cu atenție arta și tehnica.

El simte o bucurie enormă în timp ce pictează și emană o energie pozitivă în jurul său. Mama lui iubește să îl vadă că privește arta cu atâta pasiune și trăiește prin culoare.