Fiul lui Liviu Vasilică s-a dezlănțuit la adresa mamei lui. Florin Vasilică nu se înțelege deloc cu cea care i-a dat viață. Cei doi au avut numeroase conflicte de când regretatul interpret de muzică populară a plecat dintre noi. Dar de ce o acuză Florin Vasilică acum pe mama lui? 

1. Fiul lui Liviu Vasilică s-a dezlănțuit la adresa mamei lui

Fiul lui Liviu Vasilică s-a dezlănțuit la adresa mamei lui. Pe pagina lui personală de Facebook, Florin Vasilică a scris un mesaj dur, precizând că mama sa i-ar fi cerut cheile de la casa lui, lucru ce l-a deranjat enorm.

Deși tatăl lui a murit în anul 2004, interpretul nu a reușit nici acum să o dea la pace cu cea care i-a dat viață. Bărbatul a explicat că mama lui este cea care are cheile de la casa părintească, lucru de care el nu beneficiază.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Fără rețineri, el a jignit-o în ultimul hal, spre surprinderea fanilor virtuali. Cei doi continuă să se războiască și acum pe drepturile de autor are răposatului Liviu Vasilică.

„Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am … Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!”, a fost mesajul lui Florin Vasilică pentru mama lui.

2. Florin Vasilică și-a cerut iertare de la fanii săi

La scurt timp de la publicare, postarea jignitoare a fost ștearsă, însă Florin Vasilică a revenit un nou mesaj, de data aceasta mai pașnică.

„Țin să îmi cer scuze vouă pentru reacția pe care am avut-o aseară, aici pe facebook. Sunt momente cand poate simți că ai ajuns la capătul puterilor și la capătul răbdării cu anumite persoane… și îți vine să explodezi.Trebuia să rămân calm, dar nu am mai putut.

Probabil și voi ați trecut prin astfel de momente. Oricum, eu îmi cer scuze în fața voastră și atât. Nu voi declara nimic pe acest subiect, nu voi raspunde nimic presei și sper să mi se respecte această decizie. Să aveți o seară frumoasă!”, a fost mesajul pe care Liviu Vasilică l-a scris miercuri seară, 5 ianuarie, pe Facebook.

foto: Facebook

3. Florin Vasilică și-a acuzat propria mamă că i-ar fi furat banii

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, Florin Vasilică spunea că mama sa a încercat să scoată profit de pe urma lui. El afirma că femeia i-ar fi furat și banii care i s-ar fi cuvenit după moartea tatălui său.

„În 2008 era să mor, nu am spus nimănui pentru că nu am vrut să îi sperii. Am revenit la meseria mea apoi. În momentele acelea, mama mea îmi fura banii, încasa drepturile care mie mi se cuveneau. Sora mea este singura persoană care mi-a mai rămas de la tata, o iubesc enorm.

Eu nu vreau ca lumea să înţeleagă că vreau bani de pe urma tatălui meu. Din momentul în care el a dispărut, mama mea a vrut să acapareze totul. Mama este dispusă să-l vândă pe tata şi mort, doar pentru beneficii.”, declara Florin Vasilică, la Happy Hour.