În vara lui 2018, fiul fostului liderului PSD Liviu Dragnea, Valentin, s-a însurat cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu. Nunta a fost una fastuoasă, la care au participat toţi parlamentarii şi primarii importanţi ai PSD. La vremea respectivă, de frica protestarilor, Liviu Dragnea a decis să schimbe pe ultima sută de metri cununia religioasă de la biserica Sfântul Elefterie din centrul Capitalei și a mutat-o la capela din Snagov. Atunci, însurățeii păreau cei mai fericiți împreună. Astăzi, însă, lucrurile stau total diferit! 

Fiul lui Liviu Dragnea, înșelat de soție cu nașul de cununie?

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu își uneau destinele în august 2018. Fericit din cale afară, socrul mare nu a făcut rabat de la nimic, organizându-i nunta fiului său la cel mai înalt nivel. După ce s-au căsătorit, despre nora lui Liviu Dragnea s-a aflat că a fost finalistă a competiției de frumusețe „Miss Univers România” în 2009, provenind dintr-o familie de preot.

Timp de patru ani, Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu au fost extrem de discreți cu mariajul lor. Din nefericire, căsnicia celor doi nu ar fi așa cum trebuie.

foto: arhivă personală

Gina Alexandra Tătulescu ar fi plecat din căminul conjugal

Conform Cancan.ro, Gina Alexandra Tătulescu ar avea o relație extraconjugală de ceva timp. Publicația amintită anterior relatează faptul că soția lui Valentin Dragnea s-ar iubi cu nașul lor de cununie. Cei doi au fost surprinși recent într-o escapadă pe la mânăstirile din țară. Apropiații lor susțin că Valentin și Ginuța s-ar fi certat în repetate rânduri și ar urma să divorțeze.

„Problemele din relație au început încă de la începutul căsniciei. Ei stau separat de doi ani, el s-a ocupat de afacerile familiei. Ea stă singură în București, nu mai vrea să se ducă unde stă el. El e la casa lui Dragnea. Nu se mai comportă că un cuplu normal. Ea ar avea o relație de aproape doi ani cu nașul. Se plânge de bărbatul ei, se certau grav. În ultima vreme a fost cu certuri urâte, în public.”, au declarat surse din apropierea celor doi soți, pentru Cancan.ro.