„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune.”

În urmă cu mulți ani, Adrian Mutu și Alexandra Dinu forma unul dintre cele mai apreciate cupluri. Cei doi s-au iubit, iar rodul relației a fost Mario, fiul acestora. Însă, după un timp au ajuns la despărțire, iar recent chiar și la un proces. Mario Mutu a vorbit despre ce s-a întâmplat între părinții lui și a dat câteva detalii din casă.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au ajuns în fața magistraților. Mai exact, actrița i-a cerut antrenorului pensia alimentară pe care a omis să o plătească. Aceasta s-a ocupat exclusiv de creștere lui Mario, iar Adrian Mutu a trebuit acum să plătească tot ce nu a plătit de-a lungul timpului. Instanța a decis în favoarea Alexandrei Dinu, iar Adrian Mutu trebuie să îi restituie acesteia suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei.

Întrebat despre procesul părinților lui, Mario Mutu a mărturisit că nu îl interesează aceste aspecte. El nu îi judecă pe niciunul și nici nu își dorește să se amestece în treburile lor. Așa că s-a ținut departe de tot și i-a lăsat să își rezolve siguri problemele, fără să se implice și fără să fie afectat.

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele. Nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele.

Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată. Din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal… Tata are soție frumoasă. Copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu.”, a declarat Mario Mutu, potrivit fanatik.ro.

(CITEȘTE ȘI: Alexandra Dinu, la momentul adevărului. Cât de greu i-a fost să își crească singură fiul după despărțirea de Adrian Mutu)

Fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a dat din casă! Ce se întâmplă, de fapt, între părinții lui după proces
Social media

Mario Mutu vrea să iasă din umbra părinților

Mario Mutu este acum un adevărat bărbat și încercă să își croiască un drum în viață. Acesta a ajuns la vârsta de 20 de ani și intenționează să iasă din umbra părinților. Este mândru de numele pe care îl poartă, însă își dorește să iasă în față pe forțele proprii.

„Nu suntem niciunul vedetă aici. Vedetele sunt altundeva! Sunt în America, sunt unde vreți, dar nu sunt în România. Sunt mândru de chestia asta (n.r. că sunt părinții mei) și îi respect. Dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva.

Am tot respectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei. Maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant. Nu mă duc într-un club și zic că intru pentru că sunt băiatul lui Mutu. Chiar dacă, până la urmă, a făcut ceva cu cariera lui. Ceva mare mai ales în țară, dar și în afară. Și trebuie să îi mențin imaginea. Nu pot să îi murdăresc eu imaginea”, a mai spus Mario Mutu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.