Fiul lui Adrian Minune și-a aniversat ziua de naștere.

Zi de sărbătoare în familia manelistului Adrian Simionescu! Fiul cântărețului de manele, Adrian Minune Junior, și-a sărbătorit ziua de naștere. Evenimentul nu a fost unul fastuos, iar cei prezenți la petrecere au fost membrii familiei și cei dragi. Karmen și Adriana, surorile sale, i-au fost alături în fiecare moment al serii.

Adrian Simionescu și soția sa, Cati, trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au împreună trei copii minunați: Adrian Minune Junior, Karmen și Adriana. Dacă cele două fiice au plecat de acasă și s-au căsătorit, Adrian Minune Junior este singurul care a mai rămas în casa părintească.

Zi de sărbătoare în familia lui Adrian Minune

Chiar dacă nu mai locuiesc împreună, cei trei copii ai lui Adrian Simionescu sunt foarte uniți și au o relație foarte  specială, așa cum chiar ei au povestit de nenumărate ori. Karmen l-a făcut deja bunic pe celebrul manelist, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, micuța Sofia.

Fiul lui Adrian Minune și-a sărbătorit ziua de naștere în mare fel. Imaginile vorbesc de la sine | FOTO
Sursa: Instagram

Duminică seară, toată familia lui Adrian Simionescu a fost alături de Adrian Minune Junior. Toți cei dragi i-au urat „La mulți ani”, iar Karmen, sora cea mare, a avut grijă să imortalizeze momentul și să urce imaginile pe social media.

Spre deosebire de surorile sale, Adrian Minune Junior nu apare mai deloc în luminile reflectoarelor sau pe micile ecrane și dorește să își țină viața privată cât mai departe posibil de ochii curioșilor.

Adrian Simionescu a anunțat că se retrage din muzică în anul 2024

Cu toate că nu îl vedem atât de des la televizor sau pe Internet, Adrian Minune Junior este împlinit din toate punctele de vedere. Acesta are o familie frumoasă, fericită, nu îi lipsește nimic și își face tatăl mândru în fiecare zi.

Toți copii ai lui Adrian Simionescu îi moștenesc talentul. Adrian Minune Junior merge la tot felul de nunți, botezuri sau evenimente private și cântă muzică de petrecere. Tatăl său a anunțat că se va retrage curând din muzică.

Chiar și așa, iată că are un urmaș pe măsură. Chiar dacă el se va retrage din muzică, cu siguranță, fiul său, Adrian Minune Junior, îl va face mândru în continuare.

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada”, a spus manelistul la Xtra Night Show.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.