Larisa Udilă și soțul ei îl sărbătoresc pe micuțul Milan care a împlinit un an.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică sunt în culmea fericirii. Băiețelul lor a împlinit un an și urmează să-l creștineze într-o locație exclusivistă din Capitală. Mama sa a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Fosta concurentă de la „Bravo ai Stil!” este prezentă pe rețelele de socializare unde împărtășește multe aspecte din viața cu cu urmăritorii. Larisa Udilă și soțul ei se bucură de această zi specială, când puiul lor împlinește un an. Totodată, astăzi au organizat și botezul micuțului. Petrecerea se anunță una cu fast, locația aleasă fiind exclusivistă.

Larisa Udilă a postat pe Instagram un mesaj emoționant prin care sa-l celebreze pe fiul său, Milan. Aceasta a spus că venirea pe lume a micuțului a făcut-o să-și schimbe viața radical. Indiferent de prioritățile avute, copilul este mai presus de ele, fiind pe primul loc. Iubirea sa este infinită și este capabilă să facă orice pentru puiul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Larisa Ogica (@larisaudila)

„11.08.2021 – ora 22:18 🎂

A apărut #minuneadinviatamea.

Cine spunea că un copil iți aduce lumina în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimbă viața oamenilor, până nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. În momentul în care tu, iubirea mea infinită, ai apărut … totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele și grijile se rezumă la tine. Scriu degeaba acest text pentru că oricât m-aș strădui să explic ce simt, este imposibil să încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale. Aș muri pentru tine oricând și vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea. Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană. La mulți ani, Milan! Mama ta își dorește să fii sănătos și să te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajuta să faci față oricărei situații din viață ta. Te iubesc!”, a scris Larisa Udilă în dreptul fotografiei.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.