Larisa Udilă a aflat pe pielea ei că nu este deloc ușor să fii mamă, mai ales în primii ani de viață ai copilului.

Vedeta și-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil, iar de când îl are pe Milan, nimic nu mai este la fel. Micuțul este principala ei prioritate și orice are legătură cu el o îngrijorează și o alarmează.

Larisa Udilă se numără printre vedetele care au intrat în clubul mămicilor la o vârstă destul de fragedă. Oricât de pregătită s-a simțit să facă acest pas, vedeta a realizat că nu este deloc ușor să ai grijă de un copil. Milan nu este un băiețel care să-i dea prea multe bătăi de cap, dar se pare că, în ultima vreme, Larisa a avut câteva probleme cu el.

Bruneta a observat că, de la o vreme, fiul ei nu mai ia deloc în greutate, deși respectă un plan alimentar corespunzător vârstei lui. Îngrijorată, aceasta a decis să meargă să-i facă analize, iar ceea ce i-a spus medicul nu au fost deloc veștile pe care ea le aștepta. Se pare că Milan are viermișori și, de acum încolo, va trebui să urmeze un tratament strict.

Fiul Larisei Udilă, diagnostic dur din partea medicilor. Vedeta a aflat motivul pentru care Milan nu creștea în greutate
social media

Larisa le-a povestit totul fanilor

„Luni i-au ieșit analizele lui Milan și se pare că are viermișori. Din acest motiv, copilul meu nu creștea în greutate. Medicul ne-a spus că nu trebuie să țină doar de Milan tratamentul pentru deparazitare. Trebuie să ținem toți din familie: eu, soțul, mama, tata, soacra mea și socrul meu, pentru că toți stăm permanent cu Milan.”

Nu doar cel mic va ține tratamentul, ci și întreaga familie. Larisa a luat legătura cu o prietenă care se ocupă de astfel de planuri alimentare și abia așteaptă să înceapă

„Din discuție în discuție, mi-a explicat medicul lui Milan cât de importantă este o perioadă de detox pentru organismul tuturor celor din familie, lăsând la o parte kilogramele slăbite. Îți dai un refresh total în corp.”