Cornelia Catanga, celebra cântăreață de muzică lăutărească din România, s-a stins din viață în urmă cu aproximativ un an. După moartea acesteia, artista a lăsat în urmă o durere nemărginită în rândul familiei. Fiul ei, Alexandru Pădureanu se pare că nu poate trece peste decesul mamei sale, acesta fiind încă profund îndurerat. 

Tânărul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în urma publicării unei fotografii de la mormântul mamei sale.

Mesaj dureros de la fiul Corneliei Catanga

Alexandru Pădureanu și tatăl său merg aproape zilnic să-i viziteze mormântul femeii care le-a fost alături până în momentul în care s-a stins din viață. Cei doi încă sunt profund afectați de pierderea Corneliei, lucru care s-a dovedit prin mesajul transmis de fiul acesteia. Băiatul a uimit și emoționat o întreagă rețea de socializare în urma mesajului dureros pe care l-a atașat fotografiei de la mormântul mamei sale.

”La mami meu. Fă, zbier de tine fă! M-ai lăsat pe pământul ăsta printre pungașii ăștia nenorociți, fă! Mamă! Lumea zice că sunt mai bine, dar plânge inima în mine, fă! Nu mai am nici lacrimi și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns până mi se face rău. De tata nu mai zic… ne mângâi fă, sufletele să ne ridicăm de la pământ că ne dai semne, fă. Nu mai putem de tine. Nu mai pot. Lacrimile nu le mai pot opri”, a scris pe rețelele de socializare fiul Corneliei Catanga.

Fiul Corneliei Catanga, sfâșiat de durere la mormântul mamei sale. Ce a putut să spună tânărul este cutremurător
social media

Mormântul artistei este ca o frumoasă grădină de flori

Cornelia a murit anul trecut pe 26 martie, lăsând în urmă o frumoasă familie care nu poate trece peste tragicul eveniment. În plus, fanii și cunoștințele artistei se pare că n-au uitat-o, întrucât mormântul Corneliei este în permanență înconjurat de flori și este extrem de îngrijit. Tabloul cu chipul artistei stă așezat pe mormânt, iar cavoul este înconjurat ce coroane și flori de tot felul. Fiul Corneliei Catanga și soțul regretatei cântărețe merg zilnic la locul de veci al acesteia, plângând-o și mărturisindu-i celebrei artiste că îi regretă pierderea enorm.