Familia Clejanilor se află în continuare în atenția publică după ce fiul lor a arătat pe internet un comportament neadecvat recunoscând de altfel că a consumat droguri. Viorica și Ioniță fac tot posibilul să își ajute copilul sa scape de patima drogurilor, apelând inclusiv la autorități. Internat într-o clinică de specialitate, Fulgy a povestit prin ce a fost nevoit sa treacă.

A fost legat de pat

Cel care a alertat autoritățile și a cerut ajutor în ceea ce îl privește pe tânăr a fost chiar tatăl lui, Ioniță de la Clejani. Îngrijorat că lucrurile ar putea degenera, dar șj pentru că sănătatea lui Fulgy ar putea fi pusă în pericol dacă ar continua în această direcție, artistul nu a stat pe gânduri și a cerut internarea lui în cadrul unei unități spitalicești de specialitate. Deși în primă fază, fiul Clejanilor nu a recunoscut că a fost internat pentru a primi tratament de specialitate, ba chiar a menționat că ar fi ales de fapt să stea acasă alături de familia lui și să ia o pauză de la a fi activ pe internet, mai nou acesta s-a schimbat total și a decis să vorbească despre ceea ce a trăit.Fulgy susține că a fost legat de pat timp de 24 de ore, iar acest lucru ar fi făcut parte din tratamentul aplicat persoanelor care consumă droguri.

„Dacă v-aș spune oameni buni prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos”, a precizat acesta.

Clejanilor se va redresa din punct de vedere comportamental după acest episod, Fulgy aruncă în continuare amenințări în stânga și în dreapta. Acesta a afirmat în mediul online că dacă se va întâlni cu Alex Velea va avea grijă ca acesta să plătească pentru nedreptatea făcută. În opinia lui Fulgy, artistul ar fi scăpat basma curată deși ar fi consumat iarbă.

„Dacă dau ochii cu el ajunge în scaun cu rotile.„, a spus acesta.

De altfel și prezentatorul Dan Capatos a primit câteva vorbe de duh din partea tânărului. Acestea au venit după ce Fulgy a fost chiar invitat de câteva ori în emisiunea moderată de jurnalist.Cel care a simțit însă pe pielea lui razbunarea lui Fulgy a fost chiar părintele lui, Ioniță. Artistul a fost agresat în urmă cu două zile de fiul lui chiar în propria locuință.