Mirela Vaida este om de televiziune, soție și mamă. Cu trei copii acasă, vedeta trebuie să fie foarte atentă la nevoile și dorințele fiecăruia. Totuși, se pare că prioritatea ei a fost băiatul ei mijlociu.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. La cei 40 de ani ai săi, Mirela se împarte fără probleme între viața profesională și cea personală. Mai mult, ea trebuie să fie foarte atentă la dorințele și nevoile celor trei copii ai săi.

Însă, recent, prioritatea ei în ultima vreme a fost fiul său, Vladimir.

social media

Vladimir, fiul mijlociu al Mirelei Vaida, speriat de vizita la stomatolog

Vladimir a ajuns la vârsta în care, de voie, de nevoie, trebuie să-și învingă anumite temeri și anume, vizita la stomatolog. Astfel, Vladimir va trebui să meargă periodic la medicul stomatolog, pentru nu a avea probleme dentare pe viitor.

Așadar, fără să mai stea pe gânduri, prezentatoarea i-a făcut lui Vladimir o programare la medicul stomatolog la o clinică renumită din București. Astfel, ca oricărui copil căruia îi este frică de dentist, planurile Mirelei Vaida au cam fost date peste cap în momentul în care Vladimir a auzit unde trebuie să ajungă.

Conform prezentatoarei TV, fiul cel mijlociu al acesteia a făcut o criză de plâns și au fost la un pas de a nu mai ajunge la medic. Însă, cu multă răbdare și cu ajutorul personalului clinicii, Vladimir s-a calmat și astfel a ajuns pe scaunul stomatologului. Desigur că băiatul nu a intrat singur în cabinet, ci însoțit de mama sa.

„A trebuit să ajungem și aici. Oricât ne-am dorit, nu am putut evita stomatologul. L-am dus cu arcanul pe Vladimir la doctor. S-a ținut de scaunul mașinii, a plâns și n-a vrut să intre în clinică. Până la urmă, am izbândit. Și cu ajutorul personalului profesionist și răbdător chiar a mers totul foarte ușor. Promitem să revenim fără frică”, a scris Mirela Vaida, în dreptul imaginii cu fiul ei, din cabinetul medicului stomatolog.