În toată această perioadă Sade, a fost mereu alături de Izaak iar acesta  i-a fost extrem de recunoscător.

Izaak Theo, în vârstă de 23 de ani, a luat această decizie în urrmă cu șase luni, când a făcut o intervenție chirurgicală de schimbare de sex. El a trebuit să stea destul de mult timp într-o clinică de recuperare, dar mama lui i-a fost tot timpul alături.

Sade s-a simțit extrem de îndatorat față de ea, pentru tot acest efort pe care l-a făcut și a vrut să-i multumească public pentru acest lucru, facând o postare emoționantă pe Instagram. El a postat o fotografie cu cei doi îmbrățisându-se, ceea ce a marcat revenirea lui de la spital și recuperarea totală.

Isac a însoțit această fotografie de cuvinte înduioșătoare, prin care îi spune mamei lui, cât de mult o iubește și îi multumește că l-a susținut în tot ceea ce face, fiindu-i alături în acest drum anevoios.

Născut femeie, sub numele de Mickailia Ila Adu, Izaak este sincer și spune că el este simte că este transgender din anul 2016, cu ocazia National Coming Out Day.

El dezvăluie faptul că operația în sine, a fost un proces epuizant din toate punctele de vedere, destul de dureros și marchează o schimbare emoțională puternică în interior.  El consideră că are toată viața înainte pentru a trăi așa cum este și cum se simte, un bărbat adevărat.