Firea, mesaje subtile pentru Dragnea: „are momente de reflexiune”

Reclama

Gabriela Firea si liderul PSD Liviu Dragnea participa la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis privind formarea unui nou Guvern, joi 5 noiembrie 2015 la Palatul Cotroceni din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
Reclama

După mesajul postat de Liviu Dragnea cu ocazia zilei Naţionale a României, mesaj în care transmitea românilor că „tot ce a făcut, a făcut de dragul ţării”, o primă reacţie a fost a primarului Capitalei, Gabriela Firea. Gabriela Firea a adresat un mesaj cu mai multe înţelesuri, ea considerând că acesta are acum mai mult timp de gândire, de când este după gratii.

„Nimănui nu-i este ușor să fie în situația în care este dumnealui. Probabil că acum are mai mult timp să se gândească, are momente de reflexiune. Acum, probabil anumite lucruri le regretă, are timp mai mult să se gândească”, a spus Gabriela Firea, la România TV.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cea care a fots implicată în nenumărate scandaluri cu Liviu Dragnea, susține că ea nu va candida la șefia PSD, la Congresul din februarie.

„Sunt foarte ponderată când vine vorba de funcții și tot timpul spun că dacă va fi să fie la un moment dat, aceste funcții vor veni. Chiar nu vreau să fac acest lucru, simt că nu sunt în acel moment în care să-mi asum o astfel de funcție. Eu cred că pot să ajut PSD din alte poziții. Vreau să lupt pentru Primăria Capitalei, vreau să lupt pentru bucureșteni. Cum se zice, dacă la un moment dat se va coace, atunci voi lua în considerare și această variantă.”, a conchis Gabriela Firea.

 

Reclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii