Deși sunt mulți sceptici, se pare că anumite profeții făcute de părintele Arsenie Boca sunt aproape de a deveni realitate.

Părintele Ardealului, așa cum este cunoscut Arsenie Boca, a lăsat în urma sa o serie de premoniții care par să se adeverească în ultima perioadă. Deși sunt mulți sceptici în privința celor spuse de Arsenie Boca, credincioșii sunt convinși că tot ceea ce a transmis părintele se va adeveri.

Astfel, conform unei profeții a acestuia, vor veni vremuri foarte grele iar cei aleși vor cădea. Se vor pune taxe, impozite și alte îngrădiri, iar românii vor cădea din cauza fricii.

1. Arsenie Boca: Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce

„Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, scria Arsenie Boca.

Marele preot spune că „spurcăciunea” se va vedea peste tot în jurul nostru: la serviciu, în magazine, in instituțiile statului și mai ales în politică. Doar cei care nu își vor pierde credința în Dumnezeu vor fi salvați de ceea ce urmează.

Fiori pe șira spinării! Profeția înfiorătoare a părintelui Arsenie Boca: România va fi înconjurată de flăcări. Vor cădea cei aleși
crestinortodox.ro

Potrivit unei scrieri, toate aceste profeții părintele Arsenie Boca le-a făcut prin anul 1945-1946. Arsenie Boca citea din biblie și povestea că va veni vremea când de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce. Acest popor va bântui casele oamenilor, le va dărâma și „se va mânca carne de om și se va bea sânge de om”.

2. „Se va mânca carne de om și se va bea sânge”

„Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleavă. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne. Părintele ne-a spus <<Nu vă spun de la mine. Așa scrie în Biblie>>.

Arsenie Boca a mai profețit că vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului. Acesta spunea că ne vom duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi fiindcă nu vom mai putea rezista.

„Ne-om duce la morminte să iasă afară morții și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”, a mai spus Boca.

3. Război după război

Deși pare de neimaginat ceea ce a profețit părintele Arsenie Boca și mulți nu iau în considerare aceste profeții, nu trebuie să ignorăm, totuși, vremurile pe care le trăim.

Când credeam că mai avem puțin și scăpăm de pandemia de coronavirus, care ne-a mâncat aproape trei ani din viață, a început un război sângeros. România nu este implicată direct în războiul dintre Rusia și Ucraina, însă faptul că în anul 2022 se mai poate întâmpla așa ceva a pus mulți oameni pe gânduri.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.