În această seară va avea loc marea finală a emisiunii America Express 2023.

Oamenii sunt cu sufletul la gură pentru a afla cine va pune mâna pe marele premiu. După luni de aventuri și provocări în Columbia, Ecuador și Argentina, cele 9 echipe care au participat la show-ul tv au revenit în țară și au împărtășit primele lor impresii despre experiența trăită în America Latină.

O emisiune de succes

America Express, difuzată de Antena 1, este cel mai exigent reality show din România și sezonul său recent a fost unul cu adevărat special. În acest sezon, concurenții au trebuit să se confrunte cu provocări neobișnuite și să rezolve diverse sarcini dificile, într-un traseu plin de aventuri.

Printre concurenții care au acceptat această provocare se numără personalități cunoscute precum Alexia Eram și fratele ei Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, precum și creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Cine sunt câștigătorii

În finală, lupta pentru câștigarea marelui premiu s-a dat între echipele formate din Alexia Eram și fratele ei, Aris, și cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Mario Fresh, prietenul lui Alexia, era convins că aceasta va reveni acasă ca învingătoare de la America Express. Conform unica.ro, Alexia Eram și fratele ei au reușit să ajungă în marea finală a competiției din 2024, unde s-au duelat pentru premiul mare cu echipa lui Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Potrivit ultimelor știri mondene, învingătoarele sezonului America Express 2023 sunt Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Această veste a fost confirmată de o prietenă a jurnalistului Dan Medișanu, care a povestit într-o postare pe contul său de Facebook că cele două câștigătoare au fost găzduite într-un bloc din Buenos Aires unde el însuși a stat în trecut.

„Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express !!! Cine a zis că „el mundo es un panuelo” (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a povestit jurnalistul Dan Medișanu pe contul său de Facebook.