Final în cazul Caracal! Procurorii aruncă bomba!

Reclama

Reclama

Anchetatorii au reuşit, după şase luni de investigaţii, să finalizeze rechizitoriul dosarului care a îngrozit o lume întreagă, cumplitul eveniment de la Caracal. Rechizitoriul va ajunge pe mâinile procurorului general Bogdan Licu, ulterior fiind plasat în instanţa Tribunalului din judeţul Olt.

Principalul suspect, Gheorghe Dincă, a încercat de mai multe ori în ultima perioadă să se joace cu minţile autorităţilor, modificându-şi declaraţiile şi acuzând alte persoane de întâmplările din casa groazei. Acum două zile, Dincă a cerut la DIICOT să îşi modifice declaraţia, el susţinând că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, cum că vina i-ar aparţine prietenului său Ştefan Risipicgeanu, nimeni altul decât vecinul său care a violat-o pe Luiza Melencu, la permisiunile lui Dincă.

Reclama

Procurorii însă şi-au menţinut poziţiile, deoarece declaraţiile lui Dincă nu au avut veridicitate. Astfel, monstrul din Caracal va ajunge în faţa judecătorilor cu acuzaţiile: trafic de carne vie, dublu omor calificat şi profanare de cadavre.

De partea cealaltă, Ştefan Risipiceanu a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu.

 

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii