După o absență din lumea cinematografiei, actrița Scarlett Johansson își va face din nou apariția în filmul „Black Widow”. Vedeta în vârstă de 33 de ani va interpreta rolul principal și a pregătit multe surprize pentru fanii săi.

„Black Widow” este o nouă producție Marvel, care are în centru personajul Natashei Romanoff, caracter feminin ce și-a găsit sfârșitul în ultimul film din seria „Avengers”. Acțiunea filmului se va petrece mult înainte de „Avengers: Infinity War”, pe când Natasha era încă în viață. Scarlet Johansson va da viață personajului, iar povestea va prinde contur din nou. Natasha și-a îmbrăcat din nou costumul din latex și este gata să își dea admiratorii pe spate.

Reclamă

Alți actori care vor putea fi văzuți în acest film sunt: Rachel Weisz și David Harbour.

Primul trailer al filmului „Black Widow” tocmai ce a fost lansat, iar fanii sunt pur și simplu în extaz. De data aceasta, Natasha Romanoff va fi în centru acțiunii, având propria sa aventură. În trailer, ea apare alături de persoanaje precum Nick Fury, Hawkeye și Red Captain.

Filmul este regizat de Cate Shortland și va fi lansat abia anul viitor, în 2020. Pentru România, aceasta va ajunge pe ecranele cinematografelor în data de 10 mai.