Prima lună a anului 2023 este pe cale să se încheie. Așadar, este momentul ideal pentru a sta cu ochii pe acele producții care s-au remarcat în ultimele săptămâni pe Netflix. Iată 3 filme care au devenit cele mai populare în ultima vreme.

Următoarele filme s-au bucurat de popularitate în luna ianuarie datorită poveștilor lor intense și dramatice. Deși unul este science-fiction și două sunt bazate pe evenimente reale, toate trei abordează probleme precum războiul și violența. Acestea afectează societatea într-un mod important. Aflați ce filme au fost printre cele mai populare în această lună:

Cele mai populare filme Netflix care au creat tendințe  în luna ianuarie

Sursa: Social media

Narvik

De la premiera sa de la sfârșitul lunii ianuarie, acest film a devenit unul dintre cele mai populare de pe Netflix datorită intrigii intense. Acțiunea se  petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și care se concentrează pe un sat din Norvegia. În acest loc Adolf Hitler a suferit prima înfrângere majoră, în timp ce armata sa ucidea soldați, bătrâni, femei și copii.

Jung_E

Pentru o parte din luna ianuarie, acest film SF a fost în trending pe Netflix. El spune povestea modului în care schimbările climatice au făcut ca planeta să devină nelocuibilă, iar oamenii trăiesc într-un adăpost creat de om. În interiorul acestui loc izbucnește un război. Așa că, o cercetătoare își pune toată atenția pe încercarea de a pune capăt conflictului prin intermediul unui robot care va avea inteligența artificială capabilă să îi salveze.

Zgomot

Unul dintre cele mai populare filme Netflix care a făcut furori în luna ianuarie în lume este acest lungmetraj bazat pe evenimente reale. Intriga tratează povestea unei mame care își caută fiica dispărută. În timpul căutării sale dureroase întâlnește alte femei ale căror vieți au fost, de asemenea, afectate de violența și insecuritatea din țară.