Activitatea de pe platourile de filmare ale producției „The Eternals” a fost întreruptă de un eveniment neașteptat. O bombă a fost găsită în locul unde aveau loc filmările, iar distribuția și personalul au fost evacuați de urgență.

Conform declarațiilor oficiale, un obiect  neidentificat a fost găsit pe platourile de filmare. Spațiul a fost urgent inspectat, iar toate persoanele care se aflau în preajma lui au fost rugați să părăsească cât mai repede spațiul vizat.

Situația a fost de-a dreptul terifiantă. Bomba putea fi ascunsă acolo de ani de zile, însă ar fi putut să fie declanșată oricând. Unele dintre cele mai mari staruri erau în momentul respectiv pe platourile de filmare, printre care și actrița Angelina Jolie, tocmai de aceea nimeni nu și-a permis să își asume niciun risc.

Filmările au loc pe o insulă care a fost folosită ca bază militară germană în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial. Tocmai de aceea, este un lucru destul de comun ca astfel de obiecte să fi rămas ascunse încă din perioada respectivă.

„The Eternals” va fi lansat anul viitor, în luna noiembrie. Toți fanii așteaptă cu nerăbdare povestea nemuritorilor care au trăit pe Pământ și i-au format civilizația și istoria.