Reclamă
Reclamă

Line Cinema a început oficial producția pentru mult așteptatul film Mortal Kombat. Anunțul a venit din partea scenaristului Greg Russo, care a postat  pe contul său de Twitter o poză de pe platourile de filmare, cu descrierea: „Fie ca Zeii Străbuni să fie cu noi!”

Se pare ca acesta va fi filmat în Australia, fiind una dintre cele mai anticipate producții cinematografice din ultima vreme.

Filmul este regizat de Simion McQuoid, iar fanii se vor bucura de noua ecranizare, care va avea drept protagoniști unele dintre cele mai faimoase personaje ale celor 11 jocuri lansate până în prezent. asemenea, filmul pare că va fi încărcat cu multe efecte speciale, deoarece au fost promise multe reprezentări ale faimoaselor fatalități din joc.

Distribuția anunțată până acum  va fi alcătuită din:  Joe Taslim – Sub Zero, Ludi Lin – Liu Kang, Jessica McNamee – Sonya Blade, Josh Lawson – Kano, Tadanobu Asano – Raiden, Mehcad Brooks – Jackson “Jax” Bridges, Hiroyuki Sanada – Scorpion, Max Huang – Kung Lao, Sisi Stringer – Mileena.

Reclamă

Data anunțată pentru premiera filmului este una destul de îndepărtată, 5 martie 2021. Încă nu s-au oferit prea multe detalii despre povestea pe care o va urmări, însă fanii se așteaptă la o poveste asemănătoare cu cele 11 jocuri Mortal Kombat lansate până în prezent.

Alte două ecranizări ale jocului au fost lansate începând cu anul 1995, dar această nouă ecranizare este așteptată de fanii din întreaga lume cu mult entuziasm. Datorită diferenței mare de ani dintre filmele existente și noua producție, spectatorii sunt curioși să vadă cum au evoluat personajele lor preferate și cum va fi selectat materialul pentru scenariu.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro