Reamintim că părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni, județul Iași, a fost filmat când a lovit o enoriașă, chiar în curtea mănăstirii. Curios era faptul că deși erau multe persoane în jur, nimeni nu s-a băgat pentru a o ajuta pe femeia căzută la pământ.  

Recent, în spațiul public a fost postată o filmare, care s-a viralizat imediat, cu presupusa victimă a preotului Calistrat Chifan. În filmare se vede cum femeia nu îl lasă pe un alt preot să împărtășească copiii. Mai mult, aceasta îl filmează pe părinte. 

Femeia lovită de preotul Calistrat, prinsă hărțuind alt preot

Deși este interzis să se folosească telefonul în acea mănăstire, femeia a încălcat această interdicție și îl filma pe preot. În video se mai aud persoane care așteptau la rând să își împărtășească copiii, iar femeia respectivă nu se dădea.  

VIDEO AICI

În replică, călugărul de la Mănăstirea Vlădiceni a scos telefonul și a început și el să o filmeze pe femeie. Mai mult, conform BZI, vecinii femeii care susține că preotul a bătut-o, atât pe ea, cât și pe sora ei, nu sunt surprinși de comportamentul acesteia. Se pare că cele două femei sunt renumite pentru faptul că sunt agresive. 

Reamintim că pe 10 noiembrie preotul Calistrat Chifan a fost filmat când a lovit cu putere o femeie peste față. În urma loviturii, femeia s-a prăbușit la pământ. A fost chemată Poliția, iar preotul nu mai are voie să slujească până la finalizarea anchetei. 

Filmarea care ar putea face lumină în cazul părintelui Calistrat! Cum a fost surprinsă enoriașa lovită de preot

„Două fete nemăritate isterice”

Poveștile celor două surori și ale părintelui Calistrat Chifan sunt total diferite. Cele două femei acuză că bărbatul le-ar fi bătut cu brutalitate, în timp ce preotul susține că cele două femei se ceartă cu toți enoriașii care vin la biserică și sunt „isterice”.  

Părintele Calistrat Chifan nu se află la prima abatere de acest fel. În anul 2003, părintele a bătut un cal până la omorât.