Fiica Ralucăi Moianu a împlinit 15 ani, amicii urându-i Marei toate cele bune.

Fiica Ralucăi Moianu a împlinit 15 ani pe 15 ianuarie. Fosta prezentatoare de televiziune a postat o fotografie recentă cu Mara, de la munte, şi a scris: “My precious. Happy 15!”. „La mulți ani, Mara! Sa ai o viata frumoasa lipsita de lucruri ce îți pot întrista sufletul, sa fi sănătoasă și împlinită! Sa trăiești în armonie, mama Marei!”, a postat o amică a Ralucăi.

„La multi ani cu sanatate si sansa in viata! Mara sa-ti aduca numai bucurii, Raluca!…Sa fie sanatoasa si sa isi implineasca toate visurile! La multi ani…Doamne ce a crescut! E superba! Superbaaa!!!!!!…La mulți ani, frumusețe! Să – ți fie viața numai zâmbet și fericire!”, au scris şi alţi prieteni ai Ralucăi Moianu.

Mara este elevă în clasa a IX-a la un liceu din Bucureşti. În toamnă, ea a participat la un concurs de Miss, unde a terminat pe locul 3. „22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019 colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curaj sa se înscrie, a muncit mult sa iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă.”, a postat Raluca Moianu.

Mara este fiica Ralucăi Moianu şi a lui Marius Ancuţa, celebrul comentator de snooker. Ea este pasionată de balet, pe care îl practică de când era micuţă.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro