Fiica prezentatoarei Teo Trandafir a ajuns la frumoasa vârstă a majoratului și odată cu această etapă nouă, Maia nu se dă înapoi de la a-și pune în evidență trăsăturile delicate. Tânăra a publicat pe contul personal de Instagram câteva imagini care vor stârni cu siguranță controverse. Dacă unii vor susține că Maia ar fi prea îndrăzneață, alții vor cataloga prezentarea ei precum una desprinsă din revistele glossy ca fiind o adolescentă cu o carieră de manechin în față.În realitate însă, fiica vedetei Kanal D s-a pozat fără inhibiții.

  Îmbrăcată într-o ținută casual de culoare neagră, Maia și-a ridicat îndrăzneață tricoul pentru a-și arăta abdomenul. În aceleași imagini, aceasta a ales să poate un machiaj natural care să îi pună în evidență trăsăturile delicate.

Sursa foto:Instagram

Cum era de așteptat, urmăritorii adolescentei au reacționat imediat și i-au transmis numeroase aprecieri și încurajări în secțiunea de comentarii. Deși are un număr mare de fani pe contul ei de socializare, fiica prezentatoarei TV a publicat până acum un număr limitat de postări, semn că se concentrează mai mult pe activitățile școlare și nu pe mediul online.De altfel, mama ei a precizat în repetate rânduri ca este extrem de mândră de rezultatele școlare ale fiicei ei.

Cât de bine se înțeleg cele două

Maia Trandafir a fost adoptată de către vedetă încă de când aceasta era mică. Teo a mărturisit că a simțit că legătura lor va fi una specială încă de când a văzut-o prima dată pe micuță. Lucrurile au stat exact așa cum și-a imaginat prezentatoarea, iar astăzi, după ani în care s-au avut doar una pe alta, cele două sunt la fel de apropiate ca atunci când au pornit in acest drum.Dincolo de relația mamă-fiică, vedeta Kanal D a dezvăluit că Maia îi este cu adevărat o prietenă căreia îi poate împărtăși totul.