Ca părinte, cele mai frumoase cadouri le primești de la copilul tău. Teo Trandafir și fiica sa, Maia, au o relație extrem de frumoasă.

Anul trecut, fiica prezentatoarei a luat-o prin surprindere pe vedetă. Ziua de naștere a lui Teo Trandafir a fost încărcată cu o mulțime de surprize. Atât din partea fanilor, cât și din partea prietenilor. Dar cel mai frumos mesaj a venit de la fiica sa.

Cea mai profundă dragoste

 

Teo Trandafir nu a avut nici cea mai vagă bănuială de ce avea să se întâmple. Maia a complotat cu producătoarea emisiunii pentru a-i face o surpriză de zile mari mamei sale. Exact în ziua în care a împlinit 53 de ani. Maia i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, în direct, luând-o pe Teo pe nepregătite: Fără mama nu aș fi. Acesta a fost momentul în care prezentatoarea nu s-a mai putut abține și a început să plângă.

„Iubita mea, e ziua ta azi și, cum îmi place să spun în fiecare an, întineresti și te înfrumusețezi sufletește în fiecare an. Ești mai tânără cu un an, mai frumoasă cu un an, mai deșteaptă cu un an și te iubesc an cu an cred că la fel de mult pentru că atunci când ajungi la nivelul de iubire pe care îl avem noi, nu ai cum să iubești mai mult.

Te iubesc din toată inima mea, ești tot ce mă face cine sunt, cum sunt, fericită mai ales. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere. Te ador și te pup.”, i-a transmis Maia lui Teo Trandafir de ziua ei de naștere.

Prezentatoarea TV a avut o reacție emoționantă. Teo Trandafir a început să plângă de fericire, dar nici fanii nu s-au putut abține. Teo nu a putut continua toată fraza din cauza lacrimilor.

„Nu puteți să vă dați seama cât adevăr a spus și în ce hal ne putem iubi și bucuria pe care o găsim în discuțiile noastre, în care ne zicem tot felul de lucruri. Mi se pare extraordinar de deșteaptă și de profundă și am învățat de la ea inclusiv să fiu o…”, a spus Teo Trandafir.