Răzvan Simion este un tată foarte mândru. Fiica lui pe nume Ianca a devenit o adolescentă în toată firea și seamănă cu tatăl ei ca două picături de apă. Matinalul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și-a emoționat fanii la maximum după ce a publicat în mediul online o imagine de colecție alături de fiica lui. Descrierea fotografiei face cât o mie de cuvinte.

Răzvan Simion ste un tată tare fericit. Fiica lui este de o frumusețe răpitoare la numai 16 ani. Imaginea postată de prezentatorul TV este dovada vie că există o relație foarte specială între cei doi și că sunt de nedespărțit. Cei doi, tată și fiică, se află într-in restaurant de lux, moment în care au făcut una dintre cele mai emoționante fotografii.

Răzvan Siomion și fiica sa au o relație foarte specială

Răzvan Simion este foarte atașat de fiica sa și nu poate vedea viața fără ea. Este una dintre cele mai importante persoane din viața lui, cei doi având o relație mai mult decât tată-fiică, ci sunt și cei mai buni prieteni. În ciuda faptului că a divorțat de fosta sa soție, relația cu fiica lui nu s-a degradat în vreun fel și a continuat să fie un tată exemplar în tot acest timp. Pare că i-a ieșit de minune, iar descrierea din dreptul fotografiei vorbește de la sine: ”Dragostea mea”.

Fiica lui Răzvan Simion a devenit o domișoară în toată firea la 16 ani! Fanii au rămas impresionați: ”Dragostea mea” / FOTO

Fiica lui Răzvan Simion a devenit o domișoară în toată firea la 16 ani! Fanii au rămas impresionați: ”Dragostea mea” / FOTO

Și asta nu e tot! Se pare că Iana Simion este tare iubită și răsfățată și de mama sa vitregă, actuala parteneră de viață a lui Răzvan Simion, Daliana Răducan. Aceasta o alintă ”@iancasimionn ❤️inimioara mea🤗”, semn că nici ea nu se lasă mai prejos.

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează un cuplu de aproximativ un an de zile și pare că sunt pe drumul cel bun. Se înțeleg de minune și n-am exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat cei doi să treacă la pasul următor în relația lor.