Liviu Vârciu are toate motivele să fie un tată mândru.

Fiica lui, Carmina este o domnișoară în toată regula și s-a mutat de mai bien de un an pe cont propriu. Carmina este la facultate, dar se pare că și-a găsit un hobby în activitatea din online. Și, tot acolo este și unde povestește întregii sale comunități aventura prin care trece în fiecare zi.

Carmina Vârciu este una dintre cele mai urmărite tinere din online. Deși i-ar fi fost foarte ușor să profite de pe urma imaginii tatălui ei celebru, Carmina a vrut să aibă propria identitate. Și a reușit asta, iar TikTok-ul a fost rampa ei de lansare în online.

În prezent, Carmina are o comunitate impresionantă de fani, iar numărul lor devine din ce în ce mai mare de pe o zi pe alta. Și, pentru că le este recunoscătoare tuturor pentru că sunt alături de ea, fiica lui Liviu Vârciu a decis să fie mereu sinceră și transparentă cu comunitatea ei.

Fiica lui Liviu Vârciu, probleme cu poliția. Carmina s-a trezit cu 12 polițiști la ușă
Facebook

Carmina, vizitată în miezul nopții de poliție

De obicei, aceasta le povestește totul, inclusiv întâmplările amuzante sau mai puțin plăcute. Așa se face că urmăritorii ei au aflat de curând că fiica lui Vârciu a fost vizitată de două ori, în mod repetat, de poliție.

Era noapte când Carmina a auzit că cineva sună la ușă. S-a ridicat din pat, s-a uitat pe vizor, a văzut că sunt doi polițiști, dar nu a deschis ușa. Episodul s-a repetat și noaptea următoare, doar că la ușă nu mai erau doi polițiști, ci doisprezece. Atunci, panicată, a decis să le deschidă pentru a vedea ce doresc.

Poliția a venit la ușa Carminei pentru că vecinii s-au plâns de gălăgie, dar se pare că zgomotele nu veneau de la ea, pentru că locuiește singură în apartament, ci este agitația de pe hol. Carmina nu a pățit nimic, dar a rămas cu un gust amar în ceea ce privește modul de acționare al polițiștilor.

@carminaaaatvoi cum ati fi procedat ? 🥸

♬ sunet original – CARMINA