Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a devenit o adevărată domnișoară și privește încrezătoare spre viitor. Irinuca are acum 14 ani și deja a decis ce meserie va avea. Adolescenta a început pregătirile în acest sens și este sigură că va reuși în ceea ce își propune.

De ani de zile, Irinuca locuiește în America alături de mama sa. De-a lungul timpului fiica lui Irinel Columbeanu a experimentat mai multe domenii de activitate, iar acum a luat decizia finală. Adolescenta a trecut de la actorie, la pictură, mai apoi la medicină, iar acum este sigură că și-a găsit chemare. Tânăra și-a anunțat părinții că intenționează să devină avocat.

Se pare că decizia Irinei este una cât se poate de serioasă, iar adolescenta chiar s-a apucat de treabă. La școala la care merge, fiica lui Irinel Columbeanu participă la simulări de procese, pentru a se pregăti cât mai bine în domeniul pe care l-a ales.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit playtech.ro.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a hotărât! Ce meserie își dorește Irinuca să aibă. „Vrea să devină…”
Instagram

Irina Columbeanu, un viitor strălucit

Mai mult, pe lângă pregătirea pentru viitoarea carieră, Irina Columbeanu se ocupă și de scrierea unei cărți în limba engleză. Adolescenta îi calcă pe urme tatălui său și a început munca la propria carte în urmă cu ceva timp, însă acum acest proiect a trecut în plan secund, de când și-a descoperit pasiunea pentru avocatură. Subiectul cărții este încă ținut secret, iar primul care o citi o să fie chiar Irinel Columbeanu.

„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor, nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare. În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau”, a mai spus Irinel Columbeanu.