„Îmi doresc să devin medic cardiolog sau neurochirug

Fiica lui Irinel Columbeanu este acum o adevărată domnișoară. Adolescenta a ajuns la vârsta în care își caută un drum în viață și pare că l-a găsit. Deși a oscilat între mai multe domenii, în cele din urmă tânăra a decis ce vrea să facă în viață. Aceasta și-a ales deja profesia și se pregătește intens pentru a-și îndeplini visul.

De-a lungul timpului fiica lui Irinel Columbeanu a experimentat mai multe domenii de activitate, iar acum a luat decizia finală. Adolescenta a trecut de la actorie, la pictură, mai apoi la medicină, la atletism și avocatură. Însă acum a hotărât ce i se potrivește cel mai bine. Se pare că visul acesteia este să devină cardiolog sau neurochirug.

„Îmi doresc să devin medic cardiolog sau neurochirug. Pentru a realiza acest lucru sunt mereu în căutarea unor noi oportunități pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu. Pe care sper să le pot folosi pentru a salva vieți.

Mă gândeam că mașina pe care o construiam este pacientul meu. Cu fiecare pas parcurs îmi imaginam că suntem cu un pas mai aproape pentru a salva o viață. Ceea ce făceam în realitate era ca o operație fictivă.”, a declarat Irina Columbeanu, în cadrul unui eveniment, pentru presa locală.

Fiica lui Irinel Columbeanu și-a ales drumul! Irinuca a decis ce meserie își dorește să aibă. „Cu un pas mai aproape…”
Instagram

Irina Columbeanu își face părinții mândri

Irina Columebanu este o adolescentă silitoare, care încearcă mereu să acumuleze cât mai multe informații și să se implice în cat mai multe cauze. Pe lângă școală și toate cursurile suplimentare pe care le urmează, aceasta se implică și în activități umanitare.

Recent, Irina a participat la un eveniment pentru copiii cu dizabilități. Mai exact, alături de alți colegei, aceasta a construit mașinuțe pentru copiii cu dizabilități. Pentru presa locală din Malibu, Irina a declarat că este bucuroasă să ajute mereu când poate. Mai mult, faptul că a făcut ceva bun o împlinește și o face să meargă mai departe.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, sunt extrem de încântată pentru că putem aduce și noi o mică contribuție la schimbarea în bine a unor vieți. În plus, dobândesc noi cunoștințe și înțelepciune. În aproximativ două-trei ore, s-au construit zeci de mașini. Asta pentru că ne-am unit cu toții, cu determinare, abilitățile noastre, lăsând fiecare ego-urile în urmă.”, a mai spus Irina.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.