Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a reușit, prin performanța sa școlară, să apară în presa din Statele Unite ale Americii

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au toate motivele să fie mândri de fiica lor, Irinuca. Adolescenta a reușit, prin performanța sa școlară, să apară în presa din Statele Unite ale Americii.

Irina Columbeanu a devenit o adolescentă deosebit de frumoasă, dar și cu rezultate deosebite la învățătură. Mutarea în SUA alături de mama sa a reprezentat un pas important pentru ea, însă a fost o schimbare cu multe beneficii. Ea este acum elevă în clasa a X-a, la liceul din Malibu (MHS).

Fiica Monicăi Gabor nu se concentrează însă doar pe rezultatele de la școală, ci are multe activități extracuriculare. În afara orelor de curs își umple timpul și cu alte activități, menite să o ajute în viitoare sa carieră.

Adolescenta s-a înscris într-un grup școlar numit „Boys and Girls Club of Malibu”, alături de care a participat la un seminar de robotică. Iar împreună cu alte echipe, au avut de construit 20 de roboți ce ar trebui să devină ajutor în recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale.

Tinerii s-au trezit de la primele ore ale dimineții pentru a participa la eveniment și cu multă determinare, s-au pus pe treabă.

Rezultatele au fost de-a dreptul impresionante. La final, Irina Columbeanu a vorbit despre experiența avută.

De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.,  a spus Irina Columbeanu pentru The Malibu Times.

Ce carieră și-a ales fiica lui Irinel Columbeanu

Chiar dacă are doar 15 ani, Irina Columbeanu știe deja ce vrea să facă atunci când va ieși din băncile școlii. Tânăra a avut rezultate deosebite la învățătură încă de mică, iar mutarea în SUA nu a schimbat acest lucru.

Așa ce face că fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu e gata să urmeze o carieră în medicină.

Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg., a mai declarat adolescenta pentru publicația americană.

Tocmai această dorință a și determinat-o să participe la concursul de robotică alături de clubul din care face parte. Irina a mărturisit că și-a imaginat că robotul era unul dintre pacienții săi, pe care voia să-l ajute.

Share.