Au fost momente de panică pentru fiica lui Ioniță de la Clejani. Ramona a ajuns de urgență la spital și a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Cântăreața a tras o sperietură pe cinste ținând cont că este însărcinată. Se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz, iar viitoarea mămică trebuie să aibă multă grijă.

Ramona de la Clejani a avut parte de un episod nu foarte plăcut. Aceasta s-a aflat pentru câteva zile în Londra, acolo unde a avut mai multe eveniment la care trebuia să cânte. Însă, din cauza efortului și a oboselii, aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Cântăreața s-a confruntat cu stări de rău, febră și o hemoragie. Cadrele medicale au avut grijă de ea și nu i-au dat vești tocmai bune.

Se pare că sarcina este una toxică, iar Ramona ar trebui să i-a o pauză de la muncă. Cântăreața nu are voie să facă nici un fel de efort. Veștile nu au fost primite bine, iar Ramona nu intenționează să asculte sfatul medicilor.

 „Era să dau colțul în weekend. Cel mai probabil din cauză că mi-a fost rău de la oboseală. Plus că nu sunt bine nici de la sarcină. Am fost în Anglia și am stat acolo de joi și până ieri (n.r – duminică). Am avut treabă în continuu unde am depus foarte mult efort. Ceea ce mi-a dăunat. Am avut febră mare, nu aveam aer, plus că pe lângă asta am avut și o hemoragie gravă. Doctorii de acolo mi-au făcut cinci perfuzii în câteva ore. Mi-au băgat în venă calciu să îmi oprească hemoragia. Hemoragia s-a declanșat probabil de la frigul de acolo plus că am stat mult și în picioare.

Medicii de acolo mi-am zis că sunt obosită iar sarcina este foarte toxică și nu am voie să fac nimic. Dar eu nu pot să le respect indicațiile pentru că nu am cum să stau. Am nevoie de bani să îmi cresc copiii. Chiar dacă mi-a fost foarte rău și am avut o hemoragie, așa am cântat sâmbătă. Nu am avut ce face. Munca este muncă și contractele trebuiesc onorate.”, a declarat Ramona Manole, potrivit click.ro.

Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență la spital! Medicii au intervenit imediat. „Era să dau colțul…” Social media

Ramona de la Clejani, în culmea fericirii

Recent, Ramona de la Clejani anunța că după o lungă perioadă destul de neagră în viața ei a răsărit soarele din nou. Aceasta se iubește de ceva timp cu un coleg de breaslă și îi va oferi acestuia și un copil. Sarcina a luat-o prin surprindere, însă a adus și multă bucurie.

„Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat. El vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu. Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic. Mai ales că el nu are copii.

 În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă. Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară.”, declara Romana de la Clejani.