Betty Salam i-a pus pe gânduri pe internauți după o postare făcută în mediul online

Betty Salam a trezit suspiciuni cu una dintre fotografiile pe care le-a publicat în mediul online. Mulți dintre fanii ei au interpretat gestul ca pe un posibil anunț despre familia ei.

Are de gând să devină din nou mamă?

Betty Salam se numără printre vedetele care au ajuns să trăiască bucuria de a deveni mame foarte devreme. De altfel, artista a uimit pe showzbiz-ul atunci când a anunțat la vârsta de 18 de ani că urmează să aibă un copil. De altfel, multe persoane au criticat-o dur pentru această decizie.

În mod special în mediul online, numeroase voci au susținut că vârsta pe care Betty o avea nu ar fi cea potrivită pentru un asemenea pas.

Cu toate acestea, cântăreața nu a ținut cont de părerea lumii și a continuat să își construiască familia. De altfel, vedeta are acum o relație împlinită alături de tatăl fiului ei, Cătălin Vișănescu.

Betty Salam a „creat” trendul de a deveni mamă la o vârstă neobișnuită vremurilor actuale. Astfel, după artistă a urmat Karmen, fiica lui Adrian Minune. De asemenea, artista a adus pe lume o fetița la 21 de ani.

Ulterior și alte nume celebre din România s-au alăturat acestui tipar. Irina Deaconescu de altfel, una dintre cele mai renumite influencerițe a devenit mamă la 22 de ani.

Sursa foto: Instagram

Betty Salam a postat o imagine în mediul online cu o fetiță care îi seamănă perfect. Din gestul ei mulți dintre fanii au înțeles că vedeta ar fi deschisă spre a deveni mămică din nou.

Să înțeleg că așa ar arăta o mini Betty?„, a scris vedeta pe Instagram.

Nu a trecut niciodată peste pierderea mamei

Deși are acum o familie împlinită Betty fiica lui Florin Salam nu am avut întotdeauna o viață fericită. Asta pentru că artista și-a pierdut mama încă de când era doar un copil.

Fănica,  fosta parteneră de viață al lui Florin Salam a trecut la cele veșnice după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă. Astfel atât Betty cat și fratele ei au crescut alături de tatăl lor și de rude.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.