Betty demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a face noi alegeri în viață.

Fiica lui Florin Salam a descoperit, așa cum era de așteptat, faima la o vârstă extrem de fragedă. Betty s-a lansat în muzică pe vremea când era doar o puștoaică, însă nu a vrut să obțină nimic prin asociere cu tatăl ei celebru. Între timp, lucrurile par că s-au schimbat, iar artista are un nou nume de scenă. 

Pentru Betty, nu a fost deloc ușor să fie cunoscută drept fiica lui Florin Salam. Asupra tinerei a existat mereu o presiune socială cu care mai trăiește și în ziua de ani. Nu mai este niciun secret faptul că bruneta este extrem de talentată, însă, a știut mereu că va fi comparată cu tatăl ei sau prezentată ca fiind fiica lui Florin Salam.

Pentru a avea o identitate proprie în industria muzicală, Betty a găsit, în urmă cu câțiva ani, soluția perfectă. Artista a optat pentru apelativul „Blue” în ceea ce privește numele de scenă. Atunci când era introdusă ca Betty Blue, nu multă lume își dădea seama că este fiica lui Florin Salam. Ba ami mult, pentru ca asocierea cu tatăl ei să fie și mai dificilă, aceasta a mers și către zona de muzică ușoară.

Betty a luat cea mai bună decizie din ultima perioadă

Acum, după ani de zile de prezență în industria muzicală, fiica lui Florin Salam a făcut una dintre cele mai drastice schimbări. Mai exact, aceasta și-a modificat numele de scenă, iar fanii ei au putut observa asta pe rețelele sociale. Din Betty Blue, artista a devenit Betty Salam. Chiar dacă schimbarea a apărut peste noapte, vedeta are un motiv întemeiat în spatele acestei alegeri.

Fiica lui Florin Salam și-a schimbat numele de scenă. De ce a renunțat artista la apelativul „Betty Blue”
social media

Principalul motiv sunt chiar fanii, dar și persoanele apropiate. În ciuda faptului că a debutat cu numele de Betty Blue, nimeni nu i s-a adresat, vreodată, așa. Chiar și atunci când era prezentată la evenimente sau concerte, toată lumea îi spunea Betty Salam.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.