Chiar dacă are 21 de ani, fiica lui Florin Salam se gândește să își facă o serie de operații estetice. Betty Vișănescu simte că există loc de îmbunătățiri, de aceea și-ar dori să se lase pe mână medicului estetician. 

Betty Vișănescu: ,,Voiam să îmi măresc o parte a corpului, fesele”

Fiica lui Florin Salam a precizat că în pandemie obișnuia să meargă la sală și datorită antrenamentele intense, a reușit să aibă pătrățele. În acele momente, Betty Vișănescu s-a gândit să își facă o operație estetică, însă pandemia a dat peste cap planurile artistei. Aceasta a precizat că nu era foarte sigură de ceea ce își dorește, iar ulterior nu s-a mai prezentat în cabinetul medicului estetician. Betty Vișănescu a mărturisit că și-a dorit să apeleze la ajutorul esteticianului pentru a-și mări fesele. Artista a mărturisit că oricât de mult s-ar antrena în sala de sport, rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor.

„În pandemie am arătat cel mai bine! Fix atunci când a început pandemia mergeam la sală încontinuu, aproape în fiecare zi. Și aveam pătrățele, ca niciodată în viața mea. Și am avut niște pitici pe creier. Am vrut să mi fac o intervenție pentru care trebuie să ai multă grăsime. Eu nu aveam deloc… Nu știu dacă am renunțat la idee, acum nu îmi vine nici să mai dau înapoi pentru că m-am îngrășat.
Nu m-am mai dus să-mi fac intervenția pentru că doctorul la care trebuia să merg nu este din România și din cauza pandemiei s-au decalat toate programările și m-a pus pe mine mult mai târziu, iar eu nu m-am mai dus! Nu am fost hotărâtă ce vreau!

Voiam să îmi măresc o parte a corpului, fesele! Eu, când slăbesc, mă simt cel mai bine la 49-50 de kilograme, 52, hai, și nu am deloc forme, oricâtă sală aș face! Dacă o să-mi fac intervenția, nu știu dacă o să vreau să mai slăbesc, pentru că te modelezi.
Acum nu m-am mai axat pe mâncat, voiam să mă îngraș, că așa fac intervenția. Acum cred că am 60-61 de kilograme, e foarte mult pentru mine, e enorm!”, a dezvăluit Betty Salam, notează Viva!.

Fiica lui Florin Salam intenționează să apeleze la ajutorul medicului estetician. La ce intervenții s-a gândit Betty. „Aș vrea…”
Instagram

Fiica lui Florin Salam se gândește la o operație estetică și la sâni

Betty Vișănescu a precizat că nu este mulțumită de aspectul sânilor și că intenționeze să îmbunătățească lucrurile printr-o operație estetică. Artista a precizat și motivul: nașterea modifică destul de mult corpul femeii.

„Mi-aș dori să mai îmi fac sânii pentru că am devenit mamă, iar atunci când devii mamă, corpul tău se schimbă foarte mult. Nu este un moft, este o necesitate.

Eu nu exagerez niciodată atunci când vreau să îmi fac o intervenție, nu e genul meu… prefer să fie mai puțin decât mai mult!’, a mai adăugat fiica manelistul, conform sursei citate anterior.