Flick și Denisa Filcea sunt în culmea fericirii datorită fiicei lor. Eva Maria a împlinit patru luni și crește văzând cu ochii. Mămica a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat. 

În urmă cu patru luni, Flick și Denisa Filcea au devenit părinții unei fetițe frumoase și viața lor s-a schimbat. Cei doi își dedică timpul lor creșterii micuței, dar reușesc să aibă și proiecte personale.

Eva Maria a avut parte de un mesaj foarte emoționant din partea mamei sale. Denisa Filcea a postat pe contul său de Instagram o „scrisoare” deschisă pentru fiica ei.

Deși această perioadă a fost una grea, Miss Planet nu ar schimba absolut nimic. A primit o fetiță frumoasă și este foarte recunoscătoare. Își va ghida fiica către cele mai bune decizii în viață și mereu îi va fi alături, indiferent de circumstanțe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denisa Filcea (@denisafilcea)

„Minunata mea Eva-Maria

La mulți ani, darul meu divin! ❤️

Îți mulțumesc pentru cele mai frumoase 4 luni din viața mea, pentru cele mai frumoase nopti, pentru zilele cu miros de bebe și diminețile pline de zâmbete!

Parcă au trecut totuși prea repede aceste 4 luni, dar mă bucur că am avut ocazia să-ți fiu alături 24 din 24 în tot acest timp și nu am pierdut niciun zâmbet, niciun râset, niciun gest.
Au fost 4 luni ideale, mai frumoase decât mi-aș fi imaginat vreodată și sunt extrem de recunoscătoare că mi-a dat Dumnezeu mie onoarea să-ți fiu mamă!

Ești un copil minunat și sunt foarte mândră de tine, de cum gestionezi toate provocările cu care te confrunți zilnic, de cum descoperi lumea și cum te dezvolți. Știu că nu e ușor să descoperi zilnic atâtea lucruri noi, dar te descurci de minune și sunt sigură că așa te vei descurca mereu în viață.

Ești puternică, frumoasă și sănătoasă, râzi toată ziua, uneori și în somn (să nu uiți niciodată că fericirea e înăuntrul tău). Deja de o lună te întorci singură pe burtică și ai vrea să stai în fund, dar noi nu te lăsăm pentru că am auzit că nu e bine ??‍♀️. Cel mai mult îți place să te joci cu ursulețul de la bunicu’ Nicu și să îl tragi pe Karl de blăniță, iar el te iubește atât de mult încât nu zice nimic nici când îi dai cu picioarele în cap.

Ești minunată, să nu uiți asta niciodată!
Te iubesc!”, a fost mesajul postat de Denisa Filcea.