Dan Negru este unul dintre titanii televiziunii.

Aceasta are în spate o carieră fulminantă pentru care a muncit din greu. Negru cunoaște foarte bine valoarea banului și se pare că astfel de principii vrea să-i învețe și pe copiii lui. Tocmai de aceea, fiica lui, Dara, deja lucrează la 13 ani. 

Dan Negru are toate motivele să fie mândru de familia lui, în special, de fiica sa de 13 ani. Dara este micuță, însă, se pare că niciodată nu este prea devreme pentru a-ți găsi adevărata pasiune. Micuța dă toate semnele că vrea să calce pe urmele mamei sale. Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, fiica lui Dan Negru s-a angajat.

Prezentatorul o susține în toate demersurile, mai ales dacă sunt făcute pentru viitorul ei. Acum, Dara lucrează cu normă redusă la un cabinet de stomatologie. Aceasta este angajata chiar la recepția cabinetului mamei sale, acolo unde stă 2 ore pe zi. Astfel, Dara are ocazia să își câștige banii de buzunar, dar și să prețuiască adevărata lor valoare.

Fiica lui Dan Negru s-a angajat, deși are 13 ani. „Sa vadă cum se fac banii”
social media

Dan Negru crede în potențialul fiicei sale

Dan Negru este foarte fericit de alegerea fiicei sale. Consideră că asta a venit la fix, într-o vreme în care majoritatea adolescenților tind să petreacă timpul doar pe internet. Prezentatorul crede că aceasta inițiativă i-a venit celei mici după ce a văzut că în familia ei toată lumea muncește.

„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă.

E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”,a declarat Dan Negru, potrivit cancan.ro.