Adriana a vorbit pentru prima dată despre cum este să fii victima bullying-ului în România.

Talentul este trăsătură de familie acasă la Adrian Minune. Manelistul și-a înzestrat copii cu multă ambiție și putere de muncă și toți i-au călcat, într-un fel sau altul, pe urme. Toată lumea o cunoaște pe Karmen, fiica cea mare a lui Adrian, dar, din urmă vine cu putere și Adriana.

Nu este deloc ușor să fii fica unui artist celebru precum este Adrian Minune. De-a lungul timpului, acest avanataj a fost și un mare dezavantaj pentru copiii lui. Karmen a afirmat de multe ori că a ales să abordeze muzica pop tocmai pentru a fi percepută diferit de către public. Nu acelați lucru s-a întâmplat și cu Adriana.

Adriana, sora lui Karmen, a devenit și ea cunoscută publicului odată cu participarea la „Vocea României”. Talentul ei i-a dat pe spate pe jurați și chiar a primit un loc în echipe. Momentan, fiica lui Adrian Minune încă mai jonglează cu stilurile muzicale și pare că nu a găsit unul care să o reprezinte 100%.

Fiica lui Adrian Minune, batjocorită la școală. Adriana a fost țința glumelor răutăcioase din cauză că tatăl ei este manelist
Instagram

Adriana Simionescu a intrat în echipa lui Horia Brenciu

În timp ce mulți au apreciat-o pentru talentul ei mai mult decât evident, alții au decis să facă parte din tabără opusă. Adriana a povestit recent cum a fost stigmatizată din cauza faptului că tatăl ei este cântăreț de manele. La început, tânără punea la suflet orice vorbă rea, dar mai târziu, și-a dat seama că asta o maturizează foarte mult.

„Da, mulți m-au șicanat! O grămadă, chiar clase întregi! Dar asta m-a format. Nu mă interesează părerea oamenilor răi.Mulți colegi de școală mă șicanau pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă. Da, sunt!

Erau copii care auzeau pe la părinți discuții și înțelegeau lucrurile greșit. Copiii aceia vin însă acum la cluburi de manele, ascultă trapanele. Copiii aceia și-au dat seama că eu nu am greșit cu nimic”, a declarat Adriana pentru ego.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.